• 0342 317 2258

Yetenek Kapısı Platformu (yetenekkapisi.org), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından, öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla geliştirilmiş online platformdur. Kariyer Merkezleri'nin ihtiyaçlarına göre hazırlanan ‘Yetenek Kapısı' platformu gençler ve işverenlerin zamandan ve mekândan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerini sağlamaktadır. Öğrenciler ve mezunlar, ‘Yetenek Kapısı'nda profil oluşturarak, kariyer ağına ilk adımı atabilecek; oluşturulan profil aracılığıyla, kariyer fuarları, etkinlikler ve eğitimlere kolaylıkla katılabileceklerdir. Ayrıca ‘Yetenek Kapısı' işverenler için de doğru ve hızlı insan kaynağına ulaşmayı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.

Kariyer Merkezi hizmetlerini erişilebilir, izlenebilir ve ölçülebilir hale getiren Yetenek Kapısı platformu; öğrencilerde kampüse ilk adım attıkları andan itibaren kariyer bilincinin oluşturulmasına ve eğitimleri boyunca da bu bilincin geliştirilmesine katkı sağlamaktadır. Bu doğrultuda öğrencilerin/mezunların kariyer imkanlarından hemen haberdar olması ve kariyer merkezinin sunduğu hizmetlerden kolayca yararlanabilmesi için Yetenek Kapısı hakkında bilgilendirilmesi ve kayıt olması önemlidir.

Yetenek Kapısı Platformu giriş linki için tıklayınız.

Yetenek Kapısı Platformu tanıtım ve kullanım broşürleri için tıklayınız.